VI ÄR FÖRSAMLINGAR

Som församling i Svenska Alliansmissionen är ni del av en rörelse som arbetar med gemensamma krafter för att Guds rike ska växa - på hemmaplan och över hela världen. Ni är en av ungefär 145 församlingar i ett nätverk, där ni tillsammans med andra kan få stöd och verktyg för utveckling.

Image

RIKTIGT GOTT KAFFE SKA BYGGA RELATIONER

Sedan ett halvår tillbaka driver Laholms Församlingsgemenskap caféet Kaffe & Böner. Det bjuds på specialkaffe och riktigt gott fika när församlingen med Sara Linnarsson i spetsen storsatsar för att bygga relationer med laholmare.

LÄS ARTIKEL >

Image

HUR FÅR VI UNGA ATT STANNA?

Rapporten "Här för att stanna" släpptes hösten 2020 och handlar om hur vi kan hjälpa barn och unga in i ett livslångt lärjungaskap. Med utgångspunkt i rapporten har frågor och samtal kring alla de som lämnar kyrkan pågått i olika forum, även nu under våren. Det är ett oerhört viktigt samtal som behöver belysas.

LÄS ARTIKEL >

Image

APOLLOS - redskap för församlingens förnyelse och växt

APOLLOS är ett redskap för församlingar som vill växa och utvecklas. Var står församlingen just nu? Vart vill man komma och hur gör man för att nå dit? Det är grundläggande frågor för ett strategiskt tänk, något en församling kan ha stor nytta av.

LÄS MER
Image

SMÅGRUPPER i församlingen

I en liten grupp kan du växa som människa och formas som lärjunge till Jesus. Det är en plats att komma närmare både Gud och dina medvandrare. SAM har tagit fram ett material där vi delar vi tankar och erfarenheter kring hur vi formar fungerande och livsnära smågrupper.

LÄS MER

I medlemstidningen AKTUELLT FRÅN ALLIANSMISSIONEN kan du läsa om våra församlingar, om vårt arbete i Sverige och i andra länder, och om annat som vi tycker är viktigt.

Som medlem i någon av våra församlingar får du gratis prenumerera på medlemstidningen Aktuellt från Alliansmissionen. Fyll i formuläret nedan så kommer tidningen till din brevlåda fyra gånger per år. Är du inte medlem i någon SAM-ansluten församling men ändå vill få hem tidningen kan du göra en intresseanmälan i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

LÄS TIDNINGEN ONLINE
undervisning för föräldrar och ledare inom barnverksamhe
2 mars

Ledare och ombud inom SAU

7 mars

Konferens för unga vuxna

8 - 10 mars

Ledarutbildning för dig som är 15 år och äldre

8 - 10 mars