ENGAGERA DIG - INTERNATIONELLT

Kunskap, driv, tid eller inspiration. Det finns många sätt du kan engagera dig i vårt gemensamma uppdrag.

Be

Be för en missionär

Vill du vara med och be för en missionär? Vi matchar dig med en utsänd och ser till att du får deras böne- och nyhetsuppdateringar. Kontakta oss gärna!

KONTAKTUPPGIFTER >

Be för den förföljda kyrkan

Varje höst ber vi som rörelse för den förföljda kyrkan i världen. Vill du vara med och be tillsammans med oss?

Inför varje höstkampanj publicerar Open Doors en bönekalender med böneämnen för varje dag. Du hittar den på deras webb.

OPEN DOORS >

30 dagar - be för muslimer

Årligen ber hundratusentals kristna för sina muslimska vänner och grannar under den muslimska fastemånaden ramadan. Var med du också! Du hittar mer information på kampanjwebben.

30 DAGAR > 

Ge

Bli månadsgivare

Som Månadsgivare är du med och sprider evangeliet och ger människor runt om i världen bättre förut­sättningar att leva ett värdigt liv. Att vara Månadsgivare innebär att du via autogiro ger en gåva varje månad.

LÄS MER HÄR >

Ge för livet

Ge för livet  är en utmärkt insamlingskanal att som församling använda även utanför kyrkväggarna – till julmarknaden, loppisen eller andra tillställningar där ni som församling interagerar med samhället. Tillsammans samlar ni in pengar som förändrar förutsättningarna för några av världens mest utsatta.

LÄS MER HÄR >

Gåvoshoppen

Köp en gåva och ge i present till någon, som samtidigt gör skillnad i världen. Kanske skolmaterial till ett barn i Moçambique, evangelisation via media till en onådd folkgrupp eller en bibelvers på någons modersmål.

TILL GÅVOSHOPPEN >

Apg29

Apg29 är en internationell lärjungaskola för unga vuxna som anordnas på en eller två platser runt om i världen varje termin. Hösten 2024 blir Apg29 i Zimbabwe och Equador.

LÄS MER HÄR >

Missionsinspiratören

Välkommen till denna kurs i tre delar om att inspirera för Guds stora uppdrag bland de mest utsatta och minst nådda människorna i vår värld. Andra omgången går av stapeln hösten 2024.

LÄS MER HÄR >

Gå-stipendiet

Är du mellan 18 och 29 år och vill gå en internationell lärjungaskola kan du ansöka om vårt GÅ-stipendium.

LÄS MER HÄR >

Step Nordafrika

Res ut med SAM via OM:s STEP-program och prova på att leva i Nordafrika under 12 veckor. Tjäna Gud bland några av de minst nådda folken i centrala Nordafrika tillsammans med våra internationella medarbetare. Kontakta OM Sverige för mer information, omsverige@om.org.

Gör en lärjungaresa

Gör en resa i grupp med syftet att träna lärjungar med en global vision. I pdf:en som du kan ladda hem via länken nedan finns ett genomtänkt koncept för att arrangera en gruppresa för tonåringar och unga vuxna.

LÄRJUNGARESA >

Bli internationell medarbetare

Vill du påbörja urskiljningsprocessen för för att bli missionärskandidat med oss? Fyll i en intresseanmälan som du hittar via länken nedan.

INTRESSEANMÄLAN >

KONTAKTUPPGIFTER >

Global influencer

En del av oss har ett hjärta för en viss plats eller folkgrupp men kan av olika anledningar inte bo på platsen. I vår rörelse har vi redan många som bor i Sverige men har ett djupt och långsiktigt engagemang ute i världen. Vi på internationella avdelningen vill möjliggöra för dig att göra det Gud lagt på ditt hjärta bland de mest utsatta och minst nådda. Hör av dig så möter vi dig gärna för ett samtal om hur en samverkan skulle kunna se ut.

KONTAKTUPPGIFTER >

GÅ:senior

Du som är senior har ett långt och erfarenhetsrikt liv bakom dig. Vi vill uppmuntra och möjliggöra för dig att ge detta vidare till de mest utsatta och minst nådda i vår värld. Kontakta oss eller läs mer i länken nedan om vart du kan åka och vilka behov som finns.

Kontaktperson är Roland Henrysson, roland_henrysson@hotmail.com, tfn 073-802 71 20.

Vår samarbetspartner Ready4more har en mängd möjligheter att åka ut en kortare period.

LÄS MER HÄR > 

Bli ambassadör

Informera och inspirera för något du brinner för, exempelvis:

  • GÅ:senior – uppmuntra 55+are att använda sin erfarenhet för att välsigna människor ute i världen
  • Social rättvisa – lyft barnens och de utsattas behov och perspektiv
  • Missionärsbarn – var ett stöd och en röst för missionärsbarnen i vår rörelse

Kontakta oss för mer information och för att ansöka om att bli ambassadör.

KONTAKTUPPGIFTER >

Kontakt

Karolina svarar gärna på frågor och tar emot intresseanmälningar.

Karolina Sturesson

Internationell koordinator

036-30 61 66