JULGÅVAN 2020

Samhällsbygge i forna Sovjet

På landsbygden i en före detta sovjetrepublik arbetar vi med samhällsutveckling på flera olika plan. Fokus ligger på att förbättra folkhälsan, skapa samförstånd mellan olika samhällsgrupper och hitta nya inkomstkällor för byborna.

Arbetet har förbättrat situationen för invånarna i flera byar. Där det tidigare funnits en känsla av hopplöshet och pessimism spirar nu en anda av framtidstro. Det har också lett till öppna dörrar för evangelium i ett strikt muslimskt land. Små husförsamlingar växer upp i hemlighet och nyfödda kristna behöver nu stöd för att gå vidare i sin tro.

Genom årets julgåva kan du vara med och förändra livsvillkor och skapa väckelsehistoria.

Insamlade medel i kampanjen Julgåvan går till arbetet med samhällsutveckling i Centralasien och liknande internationella arbeten som arbetar med hälsovård, förändrar livsförutsättningar och sprider evangeliet till människor på många platser.

I en sliten skolbyggnad har en mycket blandad skara samlats. Alla väntar tålmodigt på sin tur. Vi befinner oss i en by i ett bergigt land i Centralasien.

LÄS ARTIKEL >

GE EN GÅVA

SWISH
123 138 89 82

BG
140-0753

märk 
JULGÅVAN

Arbetet som vi lyfter i årets julinsamling är också ett av våra Ge för livet-projekt. Du hittar mer information i projektbeskrivningen.

PDF >

Bilder från arbetet