MISSIONS­INSPIRATÖRENS VERKTYGS­LÅDA

Introtext högst upp på sidan: Varför är inspiration viktigt när vi pratar om mission?

SAM:S GLOBALA UPPDRAG OCH FÖRSAMLINGENS ROLL

Vad ska skrivas i denna korta inledning? Lägg i linje med det som skrivs fram i Värnedokumentet 2.0.

LADDA HEM (PDF) >

RESURSTIPS

Här har vi samlat olika resurser vi funnit hjälpsamma när vi inspirerar människor att få ett större hjärta för världen och ett globalt engagemang.

TA DEL AV VÅRA TIPS >

MISSIONS­INSPIRATION FRÅN SAM

Vill du få inspiration i din roll som missionsinspiratör en gång i kvartalet? Resurstips, information om vilka utsända som är hemma i Sverige, böneresurser med mer. Följ länken och fyll i dina kontaktuppgifter så startar du prenumerationen (som kan avslutas när som helst genom att följa länken längst ner i e-posten.)

PRENUMERERA >

VERKTYG OCH LATHUNDAR

Som missionsinspiratör och missionsråd kan det vara svårt att ha koll på allt ni kan och bör göra. Här har vi samlat ett antal nedladdningsbara verktyg och lathundar som kan hjälpa dig och er med det.

LÄS MER HÄR >

COACHING FÖR MISSIONS­INSPIRATÖRER OCH MISSIONS­RÅD

Hur ska jag inspirera min församling till globalt engagemang? Tycker ni som missionsråd att ni inte lyckas implementera nya processer, verktyg och initiativ för att bättre kunna utföra ert uppdrag i församlingen?

Nu erbjuder internationella avdelningen skräddarsydd handledning och coachning för individuella missionsinspiratörer och hela missionsråd, antingen under några samtal eller under en längre process.

Välkommen att ta en kontakt så att vi kan inleda ett samarbete.

Karolina Sturesson

Internationell koordinator

036-30 61 66

Prenumerera på missionsinspiration från SAM

Dina personuppgifter(Obligatoriskt)
I och med att du skickar in detta formulär godkänner du att SAM sparar och använder dina personuppgifter enligt GDPR. Se vår integritetspolicy >