DETTA GÖR VI TILLSAMMANS

Vårt uppdrag är större än vad vi klarar av som enskilda församlingar. Men när vi satsar tillsammans når vi långt. Tillsammans vaccinerar vi barn i Tchad, där många annars blir sjuka i onödan. Vi bedriver radio- och TV-evangelisation, i länder som annars är stängda för alla kristna budskap. Vi utbildar pastorer till våra svenska församlingar, och planterar nya församlingar där det saknas kristna gemenskaper. Tillsammans når vi längre.

 

 

 

 

 

DET KUNDE VARIT JAG

Jag är en av dem som hade kunnat falla offer för en människohandlare, men jag klarade mig tack vare att jag fått information om farorna. Det berättar Oxana före detta informatör på Valoare Plus.

ARBETE MOT MÄNNISKOHANDEL VÄXER MED HJÄLP AV SAU-TONÅRINGAR

Tonåringar på SAU:s tonårsläger har återigen gjort stora insatser för att bekämpa människohandel. I år samlades 440 000 kr in, som liksom 2017 års insamling går till ett förebyggande arbete mot människohandel i Rumänien

OMAR HAR BLIVIT EN I FAMILJEN

– Idag är jag stolt över min fine Omar.

De flesta föräldrar är väl stolta över sina barn. Men för Omars mamma betyder det extra mycket att kunna uttrycka de orden.

VÅRA FOKUSOMRÅDEN

Församlingsplantering

Vi tror att människor i vårt sekulariserade Sverige behöver Jesus. Därför vill vi möta människor med Guds kärlek och hopp om ett evigt liv, där ingen annan gör det. Vi satsar på att plantera nya församlingar, på platser i Sverige som saknar en kristen gemenskap.
Läs mer

Skola och utbildning

Utbildning är en grundläggande mänsklig rättighet. Trots det är 774 miljoner människor i världen inte läs- och skrivkunniga. Utbildning är en av de viktigaste faktorerna för att skapa välstånd, hälsa och jämställdhet, och det bästa sättet att förändra samhällen i grunden.
Läs mer

Evangelisation och bibelöversättning

Så älskade Gud världen att Han gav den sin ende son, för att de som tror på Honom inte skall gå under utan ha evigt liv. Alltför många människor vet inte om detta. Därför vill vi berätta.
Läs mer

Hälsa och omsorg

Möjligheten till god hälsa beror ofta på vilket land du bor i. Det är en orättvisa vi inte kan acceptera. Vi vill möta människors behov av hälsoinsatser, och har därför flera arbeten med hälsovård på olika platser.
Läs mer

Pastors- och ledarutbildning

Att vara pastor eller ledare i Guds församling är både utmanande och inspirerande. Vi vill utrusta människor för ett gott ledarskap, i Sverige och internationellt, teologiskt och praktiskt.
Läs mer

Samhällsutveckling

Många pusselbitar behövs för att få ett samhälle där människor kan skapa sig ett värdigt liv. Vi vill ge redskap och bättre förutsättningar, för att utsatta människor ska få möjlighet att påverka sin framtid.
Läs mer

Du är viktig! Att hitta din plats i ett engagemang gör att du kan blomma ut och komma till din rätt. Oavsett om du längtar efter att väcka opinion för en viss fråga, eller om du drömmer om att få arbeta med samhällsutveckling i Tchad, eller något helt annat, är din kallelse viktig. Och ditt engagemang kan göra stor skillnad!

LÄS MER

HÄR FINNS VI

Main Placeholder
Main