DETTA GÖR VI TILLSAMMANS

Vårt uppdrag är större än vad vi klarar av som enskilda församlingar. Men när vi satsar tillsammans når vi långt. Tillsammans vaccinerar vi barn i Tchad, där många annars blir sjuka i onödan. Vi bedriver radio- och TV-evangelisation, i länder som annars är stängda för alla kristna budskap. Vi utbildar pastorer till våra svenska församlingar, och planterar nya församlingar där det saknas kristna gemenskaper. Tillsammans når vi längre.

 

 

 

 

 

KLIMATSMART ODLING I SOMALIA

I slutet av förra året reste Victor Holm till Somalia för att samtala om och visa på hållbara odlingssätt. Detta för att stärka människors möjlighet till egenförsörjning.

I DET TRASIGA FINNS DET VACKRA

Andreas Samuelsson lever bland romer och rumäner med målet att ena människor i ett livgivande och inkluderande samhälle.

I KÄRRTORP UPPTÄCKER MÄNNISKOR JESUS

Hur kan jag förlåta någon som gjort mig illa? Var finns Gud när människor svälter? Vi hinner knappt svara innan det kommer en ny fråga. Det är den första samlingen i kursen där vi upptäcker den kristna tron tillsammans.

VÅRA FOKUSOMRÅDEN

Församlingsplantering

Vi tror att människor i Sverige behöver Jesus. Därför vill vi möta människor med Guds kärlek och hopp om ett evigt liv, där ingen annan gör det. Vi satsar på att plantera nya församlingar på platser och i sammanhang där det kristna vittnesbördet är svagt.
Läs mer

Skola och utbildning

Utbildning är en grundläggande mänsklig rättighet. Trots det är 774 miljoner människor i världen inte läs- och skrivkunniga. Utbildning är en av de viktigaste faktorerna för att skapa välstånd, hälsa och jämställdhet, och det bästa sättet att förändra samhällen i grunden.
Läs mer

Evangelisation och bibelöversättning

Så älskade Gud världen att Han gav den sin ende son, för att de som tror på Honom inte skall gå under utan ha evigt liv. Alltför många människor vet inte om detta. Därför vill vi berätta.
Läs mer

Hälsa och omsorg

Möjligheten till god hälsa beror ofta på vilket land du bor i. Det är en orättvisa vi inte kan acceptera. Vi vill möta människors behov av hälsoinsatser, och har därför flera arbeten med hälsovård på olika platser.
Läs mer

Pastors- och ledarutbildning

Att vara pastor eller ledare i Guds församling är både utmanande och inspirerande. Vi vill utrusta människor för ett gott ledarskap, i Sverige och internationellt, teologiskt och praktiskt.
Läs mer

Samhällsutveckling

Många pusselbitar behövs för att få ett samhälle där människor kan skapa sig ett värdigt liv. Vi vill ge redskap och bättre förutsättningar, för att utsatta människor ska få möjlighet att påverka sin framtid.
Läs mer

Du är viktig! Att hitta din plats i ett engagemang gör att du kan blomma ut och komma till din rätt. Oavsett om du längtar efter att väcka opinion för en viss fråga, eller om du drömmer om att få arbeta med samhällsutveckling i Tchad, eller något helt annat, är din kallelse viktig. Och ditt engagemang kan göra stor skillnad!

LÄS MER

HÄR FINNS VI

Main Placeholder
Main