GE EN GÅVA DIREKT

Du kan vara med och skapa förändring för tusentals människor över hela världen.

Ditt stöd behövs!

Med ditt stöd förbättrar du förutsättningarna för någon som behöver det. Tack för din gåva!

Läs mer

Som MISSIONSFADDER eller BARNFADDER stöder du vårt arbete varje månad. Du deltar aktivt i att förändra förutsättningarna för tusentals människor över hela världen.

ANMÄL DIGLäs mer

En SUPERHJÄLTE hjälper barn och unga i världen. För 50 kr i månaden gör Superhjältarna stor skillnad för många. Superhjälte kan man vara till man är 12 år.

ANMÄL DIGLäs mer

Svenska Alliansmissionen har arbetat med mission i mer än 100 år. Vi vill göra Jesus Kristus känd i världen, men också möta människors olika sociala och fysiska behov. Genom olika inriktningar på våra arbeten når vi tusentals människor och kan anpassa hjälpen efter behoven. En del av arbetet driver vi genom egna anställda, medan andra delar drivs genom systerkyrkor och samarbetsorganisationer med stöd av oss.

Församlingsplantering

Vi tror att människor i Sverige behöver Jesus. Därför vill vi möta människor med Guds kärlek och hopp om ett evigt liv, där ingen annan gör det. Vi satsar på att plantera nya församlingar på platser och i sammanhang där det kristna vittnesbördet är svagt.
Läs mer

Skola och utbildning

Utbildning är en grundläggande mänsklig rättighet. Trots det är 774 miljoner människor i världen inte läs- och skrivkunniga. Utbildning är en av de viktigaste faktorerna för att skapa välstånd, hälsa och jämställdhet, och det bästa sättet att förändra samhällen i grunden.
Läs mer

Evangelisation och bibelöversättning

Så älskade Gud världen att Han gav den sin ende son, för att de som tror på Honom inte skall gå under utan ha evigt liv. Alltför många människor vet inte om detta. Därför vill vi berätta.
Läs mer

Hälsa och omsorg

Möjligheten till god hälsa beror ofta på vilket land du bor i. Det är en orättvisa vi inte kan acceptera. Vi vill möta människors behov av hälsoinsatser, och har därför flera arbeten med hälsovård på olika platser.
Läs mer

Pastors- och ledarutbildning

Att vara pastor eller ledare i Guds församling är både utmanande och inspirerande. Vi vill utrusta människor för ett gott ledarskap, i Sverige och internationellt, teologiskt och praktiskt.
Läs mer

Samhällsutveckling

Många pusselbitar behövs för att få ett samhälle där människor kan skapa sig ett värdigt liv. Vi vill ge redskap och bättre förutsättningar, för att utsatta människor ska få möjlighet att påverka sin framtid.
Läs mer
 

DU KAN OCKSÅ GE DIN GÅVA VIA:

  • Bankgiro: 140 – 0753

  • Swish: 123 138 89 82