SUPERHJÄLTE kan man vara till och med det år man fyller 12. Att vara Superhjälte innebär att man varje månad ger 50 kr till vårt arbete bland barn och unga i världen. Superhjältarna bidrar till att barn i Tchad får vaccinationer och barnhälsovård.  De är med och tränar fosterfamiljer i Moçambique för att kunna ta hand om föräldralösa barn. De ser till att barn i flyktingläger får skolutbildning. Och mycket annat som är viktigt.

Här har du som vårdnadshavare en chans att involvera barn i ett givande, och de får konkret se att de kan vara med och förändra världen.

BLI EN SUPERHJÄLTE >
Obs! Anmälan och inbetalningar görs av vårdnadshavare.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

 

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27

Bli en Superhjälte

OBS! Anmälan ska skickas in av vårdnadshavare. Superhjälte kan man vara till och med det år man fyller tolv. Superhjältarna stöder vårt arbete bland barn och unga med 50 kr varje månad.

När man anmält sig som Superhjälte skickar vi hem en bekräftelse. Tre gånger om året får Superhjältarna brev med berättelser, som visar hur pengarna har hjälpt barn och unga på olika sätt.

* Obligatorisk uppgift
  • För- och efternamn
  • För- och efternamn
  • Vi rekommenderar att ni betalar avgiften via Autogiro. Summan dras då automatiskt från angivet konto (vårdnadshavares) varje månad tills ni själva väljer att avbryta. Väljer ni detta alternativ skickar vi en talong för kontoinnehavarens medgivande. Det enda ni behöver göra är att fylla i talongen och skicka tillbaka den till oss. Ni kan även välja att betala via Bankgiro med hjälp av inbetalningskort eller internetbank. Inbetalningskorten skickar vi hem till er.
  • I samband med din anmälan godkänner du som vårdnadshavare att dina personuppgifter sparas i enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR, tidigare PUL). Dina uppgifter används för att skicka information till er om det arbete ni stöder. Uppgifterna stannar hos Svenska Alliansmissionen, och lämnas inte ut till tredje man. För att kunna spara personuppgifter för personer under 16 år måste vi enligt lag ha ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare. När ni har skickat in denna anmälan får ni inom kort ett bekräftelsebrev, där vi också skickar med en talong för godkännande av att vi sparar barnets personuppgifter. Observera att båda vårdnadshavare enligt lag måste signera godkännandet (undantag gäller då det enbart finns en vårdnadshavare).