Image

VAR MED OCH FÖRÄNDRA

Som fadder är du en av våra viktigaste givare. Tillsammans förbättrar vi förutsättningarna för tusentals människor över hela världen. Tillsammans bär vi budskapet om Jesus till jordens yttersta gräns.

LADDA NER FILMEN >

Missions­fadder

Som missionsfadder stödjer du Svenska Alliansmissionens arbete både i Sverige och internationellt. Ditt stöd går till såväl evangeliserande som sociala insatser, exempelvis hälsoarbeten, utbildning, församlingsplantering, bibelöversättning, pastorsutbildning och samhällsutveckling.

Barnfadder

Som barnfadder stödjer du vårt arbete bland barn och unga i världen. Ditt stöd går bland annat till att ordna skolutbildning för barn som befinner sig i utsatta livssituationer på olika sätt. Men det handlar också exempelvis om hälsoarbeten och familjestöd.

SE VÅRA ARBETEN >

Ge valfritt belopp varje månad. Vi rekommenderar minst 250 kr.

Tre gånger om året får du ett fadderbrev där vi berättar om vad som händer i arbetet.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27

Fadder

När du anmält dig som fadder skickar vi hem en bekräftelse. Tre gånger om året får du ett brev som berättar om hur dina pengar fått vara med och skapa förändring.

* Obligatorisk uppgift

  • För- och efternamn
  • Vi rekommenderar att ni betalar avgiften via Autogiro. Summan dras då automatiskt från angivet konto varje månad tills ni själva väljer att avbryta. Väljer ni detta alternativ skickar vi en talong för kontoinnehavarens medgivande. Fyll i talongen och skicka tillbaka den till oss. Ni kan även välja att betala via Bankgiro med hjälp av inbetalningskort eller internetbank. Inbetalningskorten skickar vi hem till er.
  • Du väljer själv hur stor gåva du vill ge per månad. Vi rekommenderar 250 kronor.
  • I samband med din anmälan godkänner du att dina personuppgifter sparas i enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR, tidigare PUL). Dina uppgifter används för att skicka information om det arbete du stöder. Uppgifterna stannar hos Svenska Alliansmissionen, och lämnas inte ut till tredje man.