Som fadder är du en av våra viktigaste givare. Tillsammans förbättrar vi förutsättningarna för tusentals människor över hela världen. Tillsammans bär vi budskapet om Jesus till jordens yttersta gräns.

LADDA NER FILMEN >


Som MISSIONSFADDER stöder du vårt arbete både i Sverige och internationellt. Ditt stöd går till såväl evangeliserande som sociala arbeten. Du är med och grundar en församling i Rosengård, Malmö. Du förebygger människohandel i Rumänien. Du översätter Bibeln till folkgruppen Fanamaket i Papua Nya Guinea. Och mycket, mycket mer.

Valfritt månadsbelopp, men vi rekommenderar minst 200 kr/månad.

BLI FADDER >


Som BARNFADDER stöder du vårt arbete bland barn och unga i världen. Du hjälper funktionsnedsatta barn i Egypten att få gå i skolan. Du ser till att barn på landsbygden i Tchad får grundläggande hälsovård. Du bidrar till att barn i Sydafrika och Malawi får gå i förskolan. Och mycket, mycket mer.

Valfritt månadsbelopp, men vi rekommenderar minst 200 kr/månad.

BLI FADDER >


Kontakta oss gärna om du har frågor!

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27

Bli fadder

Som fadder stöder du vårt arbete med en summa varje månad. När du anmält dig som fadder skickar vi en bekräftelse hem till dig. Tre gånger om året får du sedan fadderbrev med berättelser, som visar hur dina pengar har hjälpt människor på olika sätt.
  • För- och efternamn
  • Ange tio siffror
  • Vi rekommenderar att du betalar din fadderavgift via Autogiro. Summan dras då automatiskt från ditt konto varje månad tills du själv väljer att avbryta. Väljer du detta alternativ skickar vi en talong för ditt medgivande. Det enda du behöver göra är att fylla i talongen och skicka tillbaka den till oss. Du kan även välja att betala via bankgiro med hjälp av inbetalningskort eller internetbank. Inbetalningskorten skickar vi hem till dig.
  • Månadsbeloppet är valfritt, men vi rekommenderar minst 200 kr/månad.
  • I samband med din anmälan godkänner du att dina personuppgifter sparas i enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR, tidigare PUL). Dina uppgifter används för att skicka information till dig om det arbete du stöder som fadder. Uppgifterna stannar hos Svenska Alliansmissionen, och lämnas inte ut till tredje man.