Image

VAR MED OCH FÖRÄNDRA

Som fadder är du en av våra viktigaste givare. Tillsammans förbättrar vi förutsättningarna för tusentals människor över hela världen. Tillsammans bär vi budskapet om Jesus till jordens yttersta gräns.

LADDA NER FILMEN >

Missions­fadder

Som missionsfadder stödjer du Svenska Alliansmissionens arbete både i Sverige och internationellt. Ditt stöd går till såväl evangeliserande som sociala insatser, exempelvis hälsoarbeten, utbildning, församlingsplantering, bibelöversättning, pastorsutbildning och samhällsutveckling.

Barnfadder

Som barnfadder stödjer du vårt arbete bland barn och unga i världen. Ditt stöd går bland annat till att ordna skolutbildning för barn som befinner sig i utsatta livssituationer på olika sätt. Men det handlar också exempelvis om hälsoarbeten och familjestöd.

SE VÅRA ARBETEN >

Ge valfritt belopp varje månad. Vi rekommenderar minst 250 kr.

Tre gånger om året får du ett fadderbrev där vi berättar om vad som händer i arbetet.

Kontakta oss gärna om du har frågor!

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27

Bli fadder

Som fadder stöder du vårt arbete med en summa varje månad. När du anmält dig som fadder skickar vi en bekräftelse hem till dig. Tre gånger om året får du sedan fadderbrev med berättelser, som visar hur dina pengar har hjälpt människor på olika sätt.
  • För- och efternamn
  • Ange tio siffror
  • Vi rekommenderar att du betalar din fadderavgift via Autogiro. Summan dras då automatiskt från ditt konto varje månad tills du själv väljer att avbryta. Väljer du detta alternativ skickar vi en talong för ditt medgivande. Det enda du behöver göra är att fylla i talongen och skicka tillbaka den till oss. Du kan även välja att betala via bankgiro med hjälp av inbetalningskort eller internetbank. Inbetalningskorten skickar vi hem till dig.
  • Månadsbeloppet är valfritt, men vi rekommenderar minst 250 kr/månad.
  • I samband med din anmälan godkänner du att dina personuppgifter sparas i enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR, tidigare PUL). Dina uppgifter används för att skicka information till dig om det arbete du stöder som fadder. Uppgifterna stannar hos Svenska Alliansmissionen, och lämnas inte ut till tredje man.