FÖRSAMLINGS­HELG PÅ GULLBRANNA­GÅRDEN

En helg skräddarsydd för mindre församlingar som längtar efter gemenskap och andlig förnyelse.

Önskar ni få spendera en helg tillsammans i församlingen, men har inte riktigt möjlighet eller ork att organisera det själva? SAM:s församlingshelg på Gullbrannagården erbjuder ett komplett paket av boende, mat och inspirerande samlingar. Ni slipper planering och förberedelser som kostar mycket tid och kraft. Perfekt för er som, trots begränsade resurser, driver ett omfattande arbete i församlingen och behöver en helg av uppmuntran och inspiration.

Upplev en välsignad blandning av undervisning, gemenskap, workshops, aktiviteter, gudstjänster och lägerbål, med särskilda samlingar för barn och tonåringar. Väx i er egen församlingsgemenskap och ta också del av gemenskapen med andra församlingar i liknande situationer som er.

Välkommen till Gullbrannagården!

DATUM
27-29 september 2024

PRISER
vuxen (från 17 år): 1 290 kr
ungdom (13-16 år): 1 090kr
barn (4-12 år): 590 kr
barn (0-3 år): gratis

Vi uppmuntrar församlingarna att sponsra sina medlemmar med delar av avgiften, så att alla har möjlighet att följa med.

Mer information om helgens innehåll kommer löpande.

Anmäl att er församling vill delta i församlingshelgen till daniel.berner@alliansmissionen.se. Uppge på ett ungefär hur många ni tror att ni kan bli. Ni får sedan information om när det är dags för en mer detaljerad anmälan, då varje medlem själv kan anmäla sitt deltagande här på webben.

Välkommen att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar!

Daniel Berner

Diakonikonsulent

070-209 16 19