Du har så mycket att komma med! Kunskap, driv, tid eller inspiration – det finns många sätt att engagera sig i vårt gemensamma uppdrag.

BLI PASTOR

Guds församling behöver ledare. Vill du möta människor, undervisa från Bibeln och visionera om församlingens framtid? Då kanske du ska bli pastor.

PASTORS- OCH LEDARUTBILDNING >

Ulf Häggqvist

Församlingskonsulent

073-381 49 00
PLANTERA EN FÖRSAMLING

Många platser i Sverige saknar en kristen församling. Brinner du för att nå människor med evangeliet om Jesus Kristus, här i vårt land? Det kanske är du som ska starta vår nästa församlingsplantering. Kontakta oss gärna!

Jonas Melin

Pionjärkonsulent

076-190 53 88
GE FÖR LIVET

Som församling kan ni driva en insamlingskampanj under namnet Ge för livet. Då väljer ni ett av våra arbeten som ni vill stödja, och så kan ni själva hitta på hur ni vill samla in pengar till det. En loppis, sälja kakor och bröd, en konsert, ett motionslopp eller kanske en bössa utanför affären – bara fantasin sätter gränser.

LÄS MER >

Karolina Sturesson

Internationell administratör

036-30 61 66
VAR MED OSS I BÖN

I allt vi gör är vi beroende av Guds vägledning, nåd och kärlek. Vi är tacksamma till dig som vill ta med SAM – i Sverige och i världen – i dina förböner!

Första måndagen i varje månad har vi bön och fasta, och tänker då särskilt på vårt gemensamma arbete. Var gärna med oss då!

GE EN GÅVA

Du kan stödja vårt arbete genom att exempelvis bli fadder, eller ge en gåva direkt. På så sätt är du med och planterar församlingar, ordnar skolgång, översätter Bibeln och allt annat vi gör.

LÄS MER >

BLI DIAKONIAAKTIVIST

Vill du också ha en rättvis och hållbar värld, utan fattigdom och förtryck? Du kan då engagera dig i en av Diakonias aktivistgrupper – ett roligt och givande sätt att vara med och förändra världen. SAM är en av Diakonias huvudmän, och vi samarbetar ofta vad gäller påverkansarbete.

DIKONIAS AKTIVISTGRUPPER >

KYRKA FÖR FAIRTRADE

Församlingar som engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion kan bli diplomerade som Kyrka för Fairtrade. Kyrka för Fairtrade är ett samarbete mellan Sveriges kristna råd och Fairtrade Sverige.

KYRKA FÖR FAIRTRADE >