Du har så mycket att bidra med.

Kunskap, driv, tid eller inspiration – det finns många sätt att engagera dig i vårt gemensamma uppdrag.

VAR MED OSS I BÖN

I allt vi gör är vi beroende av Guds vägledning, nåd och kärlek. Vi är tacksamma till dig som vill ta med SAM, i Sverige och i världen, i dina förböner.

Första måndagen i varje månad har vi bön och fasta, och tänker då särskilt på vårt gemensamma arbete. Var gärna med oss då!

TA ETT MISSION­ELLT INITIATIV

Många platser i Sverige saknar en kristen gemenskap. Brinner du för att nå människor med evangeliet om Jesus Kristus, här i vårt land? Kanske är det rätt tid för dig eller din församling att ta ett missionellt initiativ och lägga grunden för en kristen gemenskap på en ny plats. Kontakta oss gärna!

PAULUSPROGRAMMET 2.0 >
(distanskurs om missionella initiativ)

Jonas Melin

Pionjär- och utvecklingskonsulent

076-190 53 88

Esgrim Rommel

Pionjärkonsulent

070-824 90 66

BLI EN KYRKA FÖR FAIR­TRADE

Vi står i en gemensam kamp för en hållbar och rättvis värld. Församlingar som engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion kan bli diplomerade som Kyrka för Fairtrade. Kyrka för Fairtrade är ett samarbete mellan Sveriges kristna råd och Fairtrade Sverige.

KYRKA FÖR FAIRTRADE >

GE FÖR LIVET

Som församling kan ni driva en insamlingskampanj under namnet Ge för livet. Då väljer ni ett av våra arbeten som ni vill stödja, och så kan ni själva hitta på hur ni vill samla in pengar till det. En loppis, sälja kakor och bröd, en konsert, ett motionslopp eller kanske en bössa utanför affären – bara fantasin sätter gränser.

LÄS MER >

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27

BLI PASTOR

Guds församling behöver ledare. Vill du möta människor, undervisa från Bibeln och visionera om församlingens framtid? Då kanske du ska bli pastor.

PASTORS- OCH LEDARUTBILDNING >

Anna Ahlström

Församlingskonsulent

072-330 61 50

GE EN GÅVA

Du kan stödja vårt arbete exempelvis genom att bli fadder, ge en gåva direkt eller starta en egen insamling. På så sätt är du med och ger utbildning, översätter Bibeln, planterar församlingar, skapar förutsättningar för självförsörjning och mycket mer.

LÄS MER >

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27