Carolina OlofsgårdFörsamlingar

Årskonferens andades framtidstro

Under Kristi himmelsfärdshelgen samlades vi till SAM:s årskonferens 2022, på Gullbrannagården utanför Halmstad.

Äntligen. Det var ett ord som användes frekvent under årskonferensen i maj. Äntligen en vanlig konferens där vi får träffas på riktigt. Det uppskattades av många som deltog i konferensen på Gullbrannagården, i gudstjänster, bibelstudier, barnkonferens, ombudsmöte och andra samlingar. Årets tema ”Växande tro” satte fokus på att få utvecklas i sin tro och ta steg framåt, att bli djupare rotad och att med större frimodighet dela tron med andra. Ett par nya satsningar för året var torsdagens hantverksmarknad, där en del av intäkterna gick till SAM:s internationella arbete, samt lördagens workshops där vi fick prova på olika sätt att uttrycka vår tro.

– Tacksamhet och förväntan bär jag med mig efter konferensen. Tacksamhet för att få mötas, goda samlingar, härliga människor och framför allt en god Gud. Förväntan då jag tycker att det spirar optimism och framtidstro i rörelsen, sammanfattar missionsledare Ulf Häggqvist.

Bläddra gärna igenom bildgalleriet nedan för att få se mer av årskonferensen. Klicka på bilderna för att se dem större samt läsa en bildtext. (Bildförstoring funkar ej på mindre skärmar.)

Sändningar och annat finns på arskonferens.se >