Under några helger i framförallt februari och mars, tänker vi särskilt på vårt gemensamma arbete inom Svenska Alliansmissionen, i bön och givande. Representanter från SAM besöker då ett 80-tal församlingar för att predika och berätta om vad som händer inom SAM.

Filmen nedan kan användas vid dessa församlingsbesök. Den kan också användas av de församlingar som inte får besök av någon SAM-representant i år, men ändå vill lyfta arbetet på ett speciellt sätt och göra en insamling.

Ni kan antingen visa filmen direkt härifrån hemsidan (då krävs att det finns ett tillräckligt bra WiFi i lokalen), eller så kan ni ladda ner filmen till er dator via länken nedan. Vi rekommenderar att ni laddar ner filmen till er dator, alternativt ber någon i församlingen att göra det, eftersom kvalitén på filmen då blir bättre. Glöm inte att i god tid kontakta teknikern i församlingen och kontrollera vilka möjligheter som finns för filmvisning.

Gåvor under Vi ber och ger kan även skickas via Swish 123 138 89 82, märk gåvan “Vi ber och ger”.

LADDA NER FILMEN >

Via denna länk kan du ladda ner filmen till din egen dator. När du har klickat på länken hittar du nedladdningsknappen längst upp i högra hörnet.