Image

Årskonferens med ombudsmöte

10 oktober

Allianskyrkan i Jönköping

I Johannesevangeliet 3:16 läser vi ”Så älskade Gud världen”. I vår årskonferens vill vi lyfta fram att han älskar den lika mycket idag, 2000 år senare.

Vi vill välkomna dig till en fullmatad dag i Allianskyrkan i Jönköping. Dagen innehåller bibelstudier, seminarier och barnkonferens, samtidigt som ombudsmötet pågår. På kvällen firar vi högtidsgudstjänst med pastorsordination och konferensen avslutas genom att Michael Jeff Johnson med band ger en konsert.

 Några veckor före ombudsmötet planerar vi att ha ett webbinarium  (videomöte) med anledning av förslag till årsmötet på organisations- och stadgeändringar.

Du som är ombud behöver anmäla dig till ombudsmötet. Anmälan öppnar i början av september, här på webben.

Under årskonferensen avslutas höstens insamlingskampanj "Cykla med SAM". Två motionscyklar står uppställda på kyrktorget, där vi kan hjälpas åt att trampa in pengar till SAM:s internationella arbete. Läs mer om kampanjen via länken nedan.

CYKLA MED SAM >

Närradion sänder hela dagen från årskonferensen. Gudstjänsten kl. 18.00 kommer att sändas via webb-TV.

SAM:s förhoppning är att årskonferensen ska genomföras denna dag, med reservation för beslut om nya eller kvarvarande restriktioner från myndigheter gällande coronapandemin.

Sidan uppdateras allteftersom mer information finns att tillgå.


Årskonferensen arrangeras med stöd av

Image