KATASTROFHJÄLP EFTER CYKLONEN IDAI

Moçambique, Zimbabwe och Malawi


Foto: Mercy Air/MAF

Förödelsen efter cyklonen Idai är enorm och har drabbat miljontals människor. I staden Beira och i området runtomkring finns våra systerkyrkor och samarbetsorganisationer. Nu kraftsamlar vi för att hjälpa så många vi kan. Ge en gåva så ser vi till att den kommer fram, antingen via våra lokala kontakter eller via samarbetsorganisationer som också finns på plats.


GE EN GÅVA
 

DU KAN OCKSÅ GE DIN GÅVA VIA:

  • Bankgiro: 140 – 0753

  • Swish: 123 138 89 82

Märk inbetalningen “Katastrofhjälp”

 

BEIRA DAG 3

Vår internationella medarbetare, Diane Manu finns just nu i det katastrofdrabbade Beira i östra Mocambique. Där får hon tillsammans med vår systerkyrka vara med och dela ut en del av den katastrofhjälp vi kunnat skicka ...

DIANE MANU BERÄTTAR OM SINA UPPLEVELSER I BEIRA

I måndags eftermiddag anlände vår internationella medarbetare Diane Manu till katastrofområdet i Beira, Moçambique. Nedan kan du läsa om hennes upplevelser.

SAM PLANERAR INSATSER TILLSAMMANS MED SYSTERKYRKOR

Systerkyrkorna i Moçambique och Zimbabwe planerar nu för att genomföra flera hjälpinsatser och SAM finns på plats för koordinering av och stöttning i arbetet.

IDAG SKICKAS HJÄLPSÄNDNING

Svenska Alliansmissionens medarbetare Diane och Asante Manu, som finns i Pemba Moçambique, rapporterar nu att hjälpsändningen med förnödenheter är redo för att fraktas till Beira.

HJÄLPSÄNDNINGAR PÅ GÅNG TILL DRABBAT OMRÅDE

På onsdag beräknas en hjälpsändning att gå till Beira, Moçambique och Svenska Alliansmissionen står för en del av förnödenheterna.

SVENSKA ALLIANSMISSIONEN FÖRBEREDER FÖR HJÄLP PÅ PLATS

Svenska Alllianskyrkan kommer tillsammans med systerkyrkorna i Mocambique och Zimbabwe att ge hjälp på plats i de värst drabbade områdena efter cyklonen Idai.