Ungdomsledare 50%

Gnosjö Missionskyrka

Vill du göra skillnad?

Då kan tjänsten som ungdomsledare i Gnosjö Missionskyrka vara något för dig. Vi söker dig som vill möta och utrusta ungdomar till ett liv med Jesus.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett team tillsammans med församlingens föreståndare och vår pastor med familjeinriktning. I församlingen finns det flera barn och ungdomsarbeten som du som ungdomsledaren blir delaktig i tillsammans med församlingens ideella ledare. UV-scout, Tonårsarbete, Konfirmation och vår XL grupp för ungdomar på gymnasiet är återkommande aktiviteter. Dessutom får du följa med på olika läger och arrangemang. Tjänsten är på 50% med tillträde i augusti. Tjänsten kan kombineras med annan sysselsättning.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som längtar efter att fler ska få lära känna Jesus. Därför tror vi att du tycker om att bygga relationer med unga människor. Du är intresserad av att utmana och utveckla andra och du har förmågan att samla människor runt dig. Körkort är önskvärt.

Kort om oss

Gnosjö Missionskyrka är anslutna till Svenska Alliansmissionen. Som namnet antyder ligger vår kyrka i Gnosjö och vi är ca 310 medlemmar. Här finns det möjlighet till en aktiv fritid med närhet till bland annat Isabergs skid- och fritidsanläggning och Store Mosse nationalpark med mera. Till och från Gnosjö går det tåg eller buss direkt till bland annat Göteborg, Jönköping, Värnamo och Växjö.

Hur söker jag?

Skriv till oss och berätta vem du är, varför du vill bli ungdomsledare, vad du har gjort tidigare och lämna några referenser. Exempelvis från en pastor eller ungdomsledare du haft. Vi kommer hantera ansökningarna efter hand, men vänta inte för länge.


Vill du veta mer om oss eller söka tjänsten?

Kontakta Henrik Svensson, 073-0608292   henrik.svensson.barebo@gmail.com