Ungdomsledare 100%

 Värnamo Alliansförsamling

Har du en längtan att hjälpa tonåringar och unga vuxna att finna sin tro och växa i sin tro? Vi söker ungdomsledare som vill finnas med i arbetet bland barn och unga. Du kommer arbeta tillsammans med församlingens ideella ledare och pastorskollegor.

Det här får du arbeta med

Du arbetar för att församlingens vision förverkligas, med särskilt fokus på barn och ungdomar. Som ungdomsledare är du delaktig i tonår, scout, konfirmation och andra aktiviteter tillsammans med församlingens ideella ledare. Du är med på läger och arrangemang.

 Om oss

Värnamo Alliansförsamling är en frikyrkoförsamling ansluten till Svenska Alliansmissionen. Församlingens vision är Tillsammans vill vi visa Värnamo vem Jesus är. Idag består församlingen av drygt 400 medlemmar i alla åldrar. Du kommer arbeta i nära samarbete med pastorskollega och föreståndare. Förskolan Kompassen finns också i församlingens regi. Läs mer om oss på https://varnamoallians.se/

Du som söker tjänsten

Vi söker dig som har gått en bibelskola. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med barn och unga. Du vill finnas nära ungdomar, skapa relationer och ge en kristen grund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.


 Frågor om tjänsten

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till:
Pastor och föreståndare Henrik Sjöholm, tel 070-398 51 74
Representant personalråd Anneli Forsgren, tel 072-270 26 81

Ansökan

Ansök med personligt brev och CV, senast 220819. Skicka din ansökan till ansokan@varnamoallians.se Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan en ev. anställning. Visstidsanställning.

Vi ser fram emot din ansökan och rekrytering sker löpande. Välkommen att söka!