Ungdomsledare 100%

Rydaholms Frikyrka

Är du vår nya ungdomsledare?

Nu finns en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta som ungdomsledare i Rydaholms Frikyrka.

Vi har ett omfattande barn- och ungdomsarbete med stora möjligheter för dig att bidra i olika sammanhang. Förutom populära fredagshäng för tonåringar har vi stor UV-scoutkår, barnkör, söndagsskola och sportaktiviteter. Under året som gått har vi även startat upp ungdomsgården MK20.  Vår önskan är att under hösten kunna erbjuda en konfirmationsgrupp. Som ungdomsledare hos oss kommer du att lära känna alla våra härliga barn och ungdomar. Du kommer att jobba nära  övriga ledare i barn- och ungdomsarbetet samt vår föreståndare Rickard.

Vem söker vi?

Vi vill att du har en personlig tro på Jesus, står med båda fötterna på jorden, har ett eget driv och ett stort hjärta för barn och ungdomar. Vi ser det som en självklarhet att du har lätt för att bygga förtroendefulla relationer med människor du möter i alla åldrar. Har du erfarenhet från barn- och ungdomsarbete och har gått på bibelskola? Vill jobba i en församling som är en viktig del i samhället? I så fall kanske du är vår nya ungdomsledare!

Vill du veta mer om vår församling? Surfa in på www.rydaholmsfrikyrka.se


Har du frågor om tjänsten kontakta Rickard Ellbrant, 073-760 65 00 eller rickard@rydaholmfrikyrka.se

Skicka in din ansökan som ska innehålla CV samt personligt brev till ansokan@rydaholmsfrikyrka.se

Sista ansökan senast 1 juni, men vänta inte med att söka, då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. Tjänsten är på heltid och tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!