Solstrålens förskola söker rektor 75%

Allianskyrkan Ölmstad

Solstrålens förskola, pärlan på landet, söker ny rektor!

Solstrålen ligger på landsbygden utanför Jönköping, strax norr om Ölmstad, med naturen tätt inpå. Vi är en fristående förskola med kristen värdegrund och i dagsläget har vi 4 avdelningar och ca.45 barn.

Nu söker vi någon som vill leda och utvecklas vidare tillsammans med personalen på förskolan. Du som söker har en positiv livssyn och ett brinnande hjärta för pedagogik och barns lek och lust för att lära. Du behöver ha en pedagogisk insikt som du skaffat dig genom både utbildning och erfarenhet. Erfarenhet av ledarskap och att planera, organisera och driva verksamheter är ett plus, men för rätt person, med rätt inställning och viljan att prova något nytt tror vi också det är saker man kan lära sig längs vägen. I dina arbetsuppgifter ingår personalansvar för 16 medarbetare, kontakter med vårdnadshavare, administrativa uppgifter, såsom budget-, resultat- och arbetsmiljöansvar, samt ansvar för det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är en liten enhet och du kommer nära den pedagogiska verksamheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Vi erbjuder dig:

  • Ett kreativt och varierande arbete där du blir vårt ansikte utåt samtidigt som du har en nära kontakt med barn, familjer och det pedagogiska arbetet.
  • Engagerad och kompetent personal som brinner för sitt arbete och har glädjen i fokus
  • Natursköna omgivningar som lockar till lek och lärande
  • Nyrenoverade lokaler som inbjuder till kreativt lärande
  • Eget tillagningskök där vår personal lagar näringsrik, varierad och god mat
  • Egen ateljé med ateljerista som driver vårt skapande med alla förskolans barn

Då vår verksamhet vilar på en kristen värdegrund är det viktigt för oss att du delar denna. I det fokuserar vi mycket på att skapa en god och positiv arbetsmiljö för både barn och vuxna. Vi tror att respekten, allas lika värde, och omtanken om varandra är grunden för allt lärande.


 

Har du frågor om tjänsten, kontakta styrelsens ordförande Samuel Jansson, 076-878 78 83
Har du frågor om den pedagogiska verksamheten, kontakta Elisabet Hovbäck, rektor, 073-466 23 38.
Facklig kontakt för Lärarförbundet är Ulla Stigson, ullastigson@gmail.com. Kollektivavtal finns.

Tror du att vi skulle trivas tillsammans? Skicka din ansökan till jobb.solstralen@allianskyrkan.nu  Varmt välkommen med din ansökan senast 14 februari.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.