Pastor/Församlingsföreståndare 100%

Slättenkyrkan i Norrahammar

Vill du växa med oss!

Slättenkyrkan i Norrahammar söker en pastor och församlingsföreståndare på upp till 100% som vill vandra med oss och leda oss in i en spännande framtid. Vi är en öppen och varm församling som står i startgroparna för vårt församlingsutvecklingsarbete. Vi önskar att du kan finna glädje i att utvecklas och växa i din roll tillsammans med oss och att vi alla får vara med och göra Jesus Kristus känd i Norrahammar och hela vår värld.

Vi söker dig med teologisk utbildning som vill predika och undervisa så vi växer i vår relation till Jesus Kristus. Du brinner för att se församlingen växa och vill tillsammans med oss möta de behov som finns i samhället. Vi ser gärna att du har ett hjärta för alla åldrar med stort fokus på barn, ungdomar och familjer. Vi tror att du är den samlande kraften för vårt arbete och vill inspirera oss och vår gemenskap.

I Slättenkyrkan är vi 122 medlemmar och ca 70 barn och ungdomar i vårt ungdomsarbete. Vi är anslutna till både Equmeniakyrkan och Svenska Alliansmissionen. Vår längtan är att få växa som församling och vi tror det finns stora möjligheter att få se en god utveckling. Vi gillar ekumenik och har fint samarbete med våra närliggande församlingar i Hovslätt, Taberg och Månsarp.

Norrahammar ligger en mil söder om Jönköping, mitt i vackra Tabergsådalen. Det är ett mindre samhälle med närhet till både stad och natur. Här finns mataffär, apotek, vårdcentral, servicebutiker och pizzerior. Friluftslivet erbjuder badsjöar, motionsslingor, vandringsleder, simhall och flera sporthallar.


För mer information kontakta ordförande Lotta Karlsson på 070-858 67 20. Intervjuer sker löpande och tänkt tillträde är efter sommaren 2021. Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till lomlotta@icloud.com snarast, dock senast 9:e maj.
Vi ser fram emot din ansökan!