Pastor/föreståndare 100%

Missionsförsamlingarna i Månsarp och Ekeryd

Vilka är vi?

Vi är två församlingar, anslutna till Svenska Alliansmissionen, som under många år haft förmånen att dela på en pastor. Månsarp och Ekeryd är växande orter strax söder om expansiva Jönköping med närhet till god arbetsmarknad och högskola.

Församlingen i Månsarp har cirka 100 medlemmar och drivs av visionen att synliggöra Guds rike genom att med Andens hjälp på ett naturligt sätt leva med Jesus i vardagen. Ekeryds församling har cirka 30 medlemmar och drivs av en längtan att dela evangeliet och vara ett ljus för människorna i bygden.

Vår gemensamma längtan är att möta de behov som finns i samhället och att se fler människor lära känna Jesus. Vi vill vara en öppen och välkomnande gemenskap för alla åldrar.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har pastorsutbildning eller motsvarande. Vi tror att du drivs av kärlek till Jesus och människor. Du har lätt att knyta kontakter och förmåga att samla och inspirera. I ditt arbete vill du leva nära både församling och samhälle.


Ansökan och frågor

Välkommen med din ansökan till kontakt@missionshuset.nu

. Ansökningarna hanteras löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor, kontakta vice församlingsföreståndare (Månsarp) Hans Ericson på 070-638 29 77 eller kontakt@missionshuset.nu

Läs gärna mer om oss på missionshuset.nu och ekerydsmissionhus.se