Pastor 85%

Forsheda Missionsförsamling och Ås Alliansförsamling

Om oss

Församlingarna är anslutna till Svenska Alliansmissionen.

Forsheda Missionsförsamlings vision är att vara en församling med Jesus i centrum, en öppen mötesplats för människor i vår omgivning och en glädjefull gemenskap för alla åldrar. Församlingen har ca 100 medlemmar med ett barn- och ungdomsarbete som ligger församlingen varmt om hjärtat. Vi har även gemenskapsgrupper, språkcafé, dagledigsamlingar samt andra aktiviteter som svarar mot olika behov som vi ser.
Församlingen samverkar med Svenska Kyrkan och föreningslivet i Forsheda som en del i att nå ut i samhället med Guds kärlek. Vi samarbetar även med frikyrkorna i våra grannsamhällen, bland annat med konfirmationsarbetet.

Forsheda är en mindre ort i Värnamo kommun med tillgång till förskola, F- 9 skola, mataffär, temp. utomhusbad, pizzeria, idrottsföreningar samt flera industrier.
Mer info, se vår hemsida: forshedamission.se

Ås är beläget ca 15 km från Forsheda och är en levande landsbygd.
Ås Alliansförsamling har 15 medlemmar. Vi bedriver gudstjänster varannan vecka, ungdomsarbete och har samarbete med Svenska Kyrkan.

Om dig
Vi söker dig som har en pastorsutbildning och har ett varmt hjärta för barn- och ungdomar. Vi önskar att du tillsammans med styrelsen vill leda församlingarna framåt så vi blir en växande gemenskap. Du har en god förmåga att möta människor i olika åldrar. Du är bra på att samarbeta med andra, men känner dig även bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ.


Anställning

Tillsvidareanställning på 85 % (75% i Forsheda och 10% i Ås)
Tillträde enligt överenskommelse
Vid frågor kontakta:
Ordförande: Anna-Carin Petersson 0722-20 79 70 ordforande@forshedamission.se
Ansökningar behandlas löpande