Pastor 100%

Huskvarna Alliansförsamling

Har du visioner och vill vara med och utveckla Huskvarna Alliansförsamling? Brinner du för att arbeta med barn och ungdomar? Vill du vara med och leda dem till en hållbar tro som fungerar i vardagen?

Vi söker en utbildad pastor med inriktning barn och ungdomar med en levande tro på Jesus. Du kan med ärlighet svara ja på frågorna ovan. Du kommer att vara en av två heltidsanställda pastorer som tillsammans leder församlingen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och stor vikt läggs på personlig lämplighet. Du har en god samarbetsförmåga och social kompetens, vilket gör att du också kan möta alla åldrar i vår församling.

Vår församling finns mitt i ett villaområde på Huskvarnas höjder. Vi har en önskan att vara en öppen och välkomnande församling och vill nå ut till människor omkring oss bland annat genom ett stort barn- och ungdomsarbete. Församlingen har ca 250 medlemmar där medelåldern ligger på runt 40 år. Vår barn- och ungdomsverksamhet (HABU) består av barnkören Glädjeton, Mini-Uv och Uv scout, AW(tonår) och Guldgruvan (Söndagsskolan). Vi har ett aktivt gäng tonåringar i församlingen som gärna vill vara med och påverka och utveckla.

Känner du att detta skulle passa dig är du varmt välkommen med din ansökan. Skicka in din ansökan senast 10 December 2018 i ett personligt brev, tillsammans med CV till någon av nedanstående personer. Intervjuer sker löpande. Det personliga mötet och att få höra vad du tänker om ditt uppdrag kan vara lika viktigt som CV och meriter.


Mer information om tjänsten, kontakta:
Daniel Stenholm, ordförande, stenholm.daniel@gmail.com, 0707-51 70 09.
Fredrik Lundqvist, vice ordförande, fredrik.so.lundqvist@gmail.com, 0705-25 65 34.