Pastor 100 %

Centrumförsamlingen i Forserum

Centrumförsamlingen i Forserum är dubbelansluten, till Svenska Alliansmissionen och till Pingst – Fria Församlingar i Samverkan. Vi tillämpar ett delat ledarskap där pastor, församlingsråd och styrelse utgör församlingsledningen. Vi är cirka 230 medlemmar.

Centrumförsamlingen bjuder in till en öppen och generös gemenskap för alla oavsett bakgrund. Församlingens ledord kärlek, tro och hopp försöker göra verklighet av de orden som innefattar Gud, jag och andra människor.

Tillsammans vill vi hitta nya vägar för att nå fler människor i vår omgivning med budskapet om Jesus. Barn-och ungdomsarbete tillsammans med diakonalt engagemang är högt prioriterat

Vi ser gärna att du som söker:

  • Är en teolog som utifrån bibelordet gillar att lägga ut texten
  • Har erfarenhet av församlingsarbete
  • Har förmåga att möta människor i olika skeden av livet
  • Är en inspiratör som gillar att inspirera ledare

Forserum är en del av Nässjö kommun. Samhället har cirka 2000 invånare och ett flertal industrier. Goda tåg/bussförbindelser till både Jönköping och Nässjö. Forserum har flera förskolor och en F-9 skola. Vacker natur inramar samhället och ger möjlighet till vistelse i skog och mark. Sjön Storsjön erbjuder fiskemöjligheter och om du så önskar ett uppfriskande dopp.

Tillträde till tjänsten efter överenskommelse. Ansökningar kommer att hanteras löpande allt efter att vi får in dem. Senaste ansökningsdag 6 november 2018.

Ansökan kan mailas till annelie.johansson@telia.com eller skickas per post till Anneli Johansson, Aplakulla 5, 571 97 Forserum.

Välkommen med din ansökan!


För mer information ring:

  • Pastor Daniel Wramhult, 072-501 54 54
  • Församlingens ordförande Ingela Eriksson, 073-402 14 49
  • Församlingsrådets representant Anneli Johansson, 070-534 68 89