Medarbetare barn & ungdom 40-60%

Allianskyrkan i Älta

Vill du vara med och utveckla ett utåtriktat församlingsarbete för barn och familjer?

Allianskyrkan i Älta, Nacka kommun, är en församling med 80 medlemmar som vill dela och gestalta kristen tro och gemenskap genom mötesplatser för hela livet som är tillgängliga för vårt lokalsamhälle.

Vi söker en ny medarbetare

Vi söker nu en medarbetare som vill vara med och utveckla vårt barn- och familjearbete, vilket till stor del innebär ett pionjärt, relationsbyggande arbete i Älta. Naturliga mötesplatser för dig kan t.ex. vara Stavsborgsskolan med låg, mellan och högstadium som ligger granne med Allianskyrkan och tre andra låg- och mellanstadieskolor som finns i närområdet. Dessutom övar Nacka musikskolas pianoelever i kyrkan och förskolan Amadeus Solstrålen hyr i kyrkans lokaler.

Därtill väntas du vara med och utveckla församlingens verksamhet tillsammans med ideella ledare, t.ex. söndagsskola, barn/föräldrasång, fredagskvällar med gemenskap för barn, tonåringar och vuxna. Allianskyrkan har även verksamhet för unga och vuxna med funktionsnedsättningar som kan utvidgas att rikta sig till barn. Vi ser gärna att du bidrar med dina unika gåvor, intressen och kompetenser.

Vi söker dig som är utåtriktad, driven och initiativrik samt har erfarenhet av kristet barn och/eller ungdomsarbete – både planering och genomförande. Din utbildning kan t.ex. vara förskollärare, stödpedagog, fritidspedagog, teologisk utbildning eller sång- och musikutbildning – kort sagt en utbildning/erfarenhet som förberett dig för jobbet.  Vi ser ett behov av att väcka och fördjupa tro och att erbjuda gemenskap och trygghet till både barn och vuxna. Vill Du hjälpa oss att arbeta med detta?

Älta, Nacka kommun

Allianskyrkan ligger nära ett expanderande Älta centrum. Älta är en populär bostadsort i Stockholmsområdet och många barnfamiljer flyttar hit. Älta är omgivet av naturskyddade områden och sjöar, och det finns rika möjligheter att vara ute på cykel, vandringar och kanotturer. Vi önskar att du bor i Älta och vi erbjuder att hyra en lägenhet med två rum och kök.


Om tjänsten

Du väljer att arbeta allt från 40 – 60% och det finns andra deltidsarbeten att söka i närområdet.

Tillträdesdag: 1 augusti eller efter överenskommelse.

Kontakt och ansökan

Vill du komma till Älta och arbeta tillsammans med oss så är du välkommen att skicka ditt CV och ett personligt brev till Mikael Nilsson, ordförande: mikael.od.nilsson@gmail.com, 070 250 59 29.

Sista ansökningsdag: 22 maj. Vi behandlar ansökningar löpande.

Hemsida: www.allianskyrkanialta.se