Kock 75% / Lokalvårdare 25%

Solstrålens förskola, Ölmstad Alliansförsamling

Med möjlighet att kombinera de två tjänsterna. Men det går också bra att söka dem var för sig.

Välkommen ut på landet.

Solstrålens förskola ligger strax norr om Ölmstad med naturen alldeles inpå husknuten. Vi är en fristående förskola med kristen värdegrund som startades av Allianskyrkan i Ölmstad för 30 år sedan.

Vårt mål är att hela människan skall utvecklas och må bra.
Hjärta, hjärna, hälsa och hand är alla lika viktiga i vår verksamhet.
Alla barn ska bli vinnare i sitt eget liv!

Förskolan består från augusti av 42 barn och 10 anställda pedagoger.

Kock

Som kock på Solstrålens förskola tillagar du frukost, lunch och mellanmål till barn och personal. På Solstrålen lagas all mat från grunden, utan onödiga tillsatser. Du tar även hand om disk och matsal och har ansvar för beställningar gällande mat, grönsaker och frukt. Det är viktigt att du kan planera, genomföra och utvärdera ditt dagliga arbete och att du kan hålla det dagliga tempo som behövs för att förskolans verksamhet ska fungera. Du behöver även kunna ta egna initiativ och vara lösningsfokuserad. Utvärdering och uppföljning av verksamheten ingår i arbetet. Köket ligger på våningen över förskolan varför delar av dagen innebär ensamarbete men samtidigt finns möjligheterna till samarbete eftersom ni flera förmiddagar i veckan är två på förskolan för att bl a möjliggöra brödbakning och ”det lilla extra”. Förskolan följer Livsmedelsverket och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du ska kunna sköta alla kontroller utifrån gällande riktlinjer.
Ett positivt förhållningssätt till arbetet är grundläggande på Solstrålen. Du är en del av Solstrålens arbetslag och medverkar till en positiv arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån att läroplanen ska synas i hela vår verksamhet och har ett gott samarbete med köket.

Tjänsten som kock är en tillsvidareanställning på 75%

Lokalvårdare

Som lokalvårdare innebär arbetet att städa förskolans lokaler när verksamheten inte är i full gång dvs oftast tidiga morgnar. Våttorkning av matsalen efter lunch någon gång i veckan ingår också i arbetsuppgifterna. Du behöver kunna arbeta självständigt och du har ansvar både för den dagliga städningen men även för storstädning. Viss egenkontroll ingår samt beställningar.

Tjänsten som lokalvårdare är en tillsvidareanställning på 25%.


Det går bra att kombinera de två tjänsterna eller söka dem var för sig.
Tillträde 5 augusti eller enligt överenskommelse.

Provanställning: 6 månader
Vad gäller kocktjänsten ser vi gärna att du har utbildning för arbete inom kök som exempelvis ”Restaurang och livsmedelsprogrammet” eller har god adekvat erfarenhet.

Utdrag från belastningsregistret ska redovisas innan anställning.
Vi är anslutna till kollektivavtal.

Vid frågor, välkommen att ringa Camilla Rommel, rektor 070- 731 27 04
För mer information om vår förskola kan du besöka vår hemsida på www.allianskyrkan.nu

Är du personen för oss? Välkommen med din ansökan senast 2024-04-17.

Vi förbehåller oss rätten att anställa innan ansökningstiden är slut då snabb rekrytering är till stor fördel. Möjlighet finns att gå bredvid tidigare anställd kock under juni eller början av juli.
Sänd din ansökan till:

e-post: rektor@solstralensforskola.nu
post: Camilla Rommel, Solstrålens förskola, Ånaryd 26,  563 93 GRÄNNA

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.