Förskollärare 75–90%

Värnamo Alliansförsamling

Arbetsuppgifter

Som förskollärare arbetar du utifrån läroplanens uppdrag och tillsammans med övriga pedagoger ansvarar du för den pedagogiska verksamheten samt initierar och driver utvecklingsarbete. Du arbetar aktivt med pedagogisk planering, dokumentation, reflektion och uppföljning och med de pedagogiska målen i fokus har du tillsammans med övrig personal i uppdrag att skapa en attraktiv förskola för barn, vårdnadshavare och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare samt har god insikt i förskolans uppdrag och läroplan. Vi ser positivt på om du är relativt ny i din yrkesroll men du behöver vara tydlig, handlingskraftig och ha förmågan att omsätta idé till verklighet. Du har förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje och du arbetar systematiskt, strategiskt och målfokuserat.

För oss är det viktigt att du delar våra kristna värderingar.


Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: 75–90%
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Kontakt: Skolchef Håkan Johansson
E-post: skolchef.kompassen@varnamoallians.se
Tel: 0708–190960

Sista ansökningsdag: 2022-07-10
Läs mer om Kompassens förskola på församlingen hemsida: varnamoallians.se


Kompassens förskola är en förskola med kristen profil som drivs av Värnamo Alliansförsamling. Vi har en härlig syskonavdelning för barn i ålder 1–5 år men arbetar i åldersindelade grupper. Förskolan ligger i kyrkans lokaler, centralt belägna i Värnamo och vi besöker regelbundet den närliggande Prostskogen med tillgång till naturlekplats. Vår målsättning är att skapa en förskola som ger barnen en trygg och god atmosfär att utvecklas i.