Förskollärare 100 %

Förskolan Vingen, Råslätts Församlingsgemenskap

Vill du jobba tillsammans med oss för att utveckla vår förskola och göra skillnad för barnen på Råslätt i Jönköping?

Förskolan Vingen är en fristående förskola med kristen inriktning och huvudman är Råslätts Församlingsgemenskap.

På Vingen går det ca 30 barn fördelat på två avdelningar. Vår målsättning är hög personaltäthet för att kunna dela in barnen i mindre grupper och för att varje barn ska känna sig sedd, bekräftad och kunna utvecklas utifrån sina behov. Råslätt är ett mångkulturellt område och flerspråkighet är en naturlig del av barnens liv. Språkutveckling är ett fokusområde på Förskolan Vingen.

I vårt arbete är vi måna om att medforska tillsammans med barnen och att ha ett reflekterande förhållningssätt. Varje vecka har avdelningarna möte för planering, reflektion samt utvärdering. Som förskollärare leder och utvecklar du det pedagogiska arbetet tillsammans med kollegerna.

Förskolan har ett tillagningskök och därifrån kommer det spännande dofter från mat inspirerat från olika delar av världen och det doftar ofta nybakat bröd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start i augusti 2023 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Du ska ha kompetens och engagemang för att tillsammans med oss utveckla förskolans kvalitet utifrån förskolans styrdokument. Eftersom vi är en förskola med kristen inriktning ser vi att du delar våra värderingar.

Vi söker dig som bidrar till ett positivt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och vill utvecklas tillsammans med oss.

Du behärskar det svenska språket väl, både skriftligt och muntligt. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav.

OBS! Vi arbetar aktivt med rekryteringen redan nu, så kontakta oss direkt om du är intresserad.

Välkommen med din ansökan.


Kontakta:
Pernilla Lobsien, rektor: 072 – 253 67 80. Mail: rektor@vingen.nu
Ruth Berthilsson, fackombud: 072 – 253 87 80. Mail: ruth.berthilsson@vingen.nu

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.