Förskolechef 75 – 100%

Förskolan Framtiden, Skillingaryds Missionskyrka

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har god kunskap om läroplanen. Du har lätt för att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är en glädjespridare som brinner för ditt arbete samt delar vår kristna tro. Har du rektorsutbildning är det meriterande, men inget krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 75-100%, varav 25% som förskolechef.

Förskolan Framtiden är en fristående förskola med kristen värdegrund och drivs av Skillingaryds Missionsförsamling. Vi har två avdelningar med ca 30 barn och eget tillagningskök. Vi jobbar med det lustfyllda lärandet och har ett inkluderande synsätt kring både barn och personal. Vår förskola ligger centralt belägen i Skillingaryd med närhet till bibliotek, sporthall och naturen.
Tjänsten innebär administration, ansvar för personal, planering och arbete i barngrupp. Tillträde from 1 juni eller efter överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 5 april! Ansökan lämnas via bo.k.g.svensson@telia.com.

Vi undanbeder oss samtal från annons- och rekryteringstjänster.


Har du frågor är du välkommen att kontakta förskolechef Jessica Bornander, tfn 0370-763 43 eller Bo svensson, tfn 070-626 85 20.