Engagerad medarbetare 50%

Furusjö Allianskyrka

Furusjö alliansförsamling är en del av Svenska Alliansmissionen. Furusjö ligger i Västergötland, närmare bestämt nio kilometer från Habo och sex kilometer från Mullsjö och vi hör hemma i Habo kommun. I Furusjö bor ungefär 350 personer. Det är tre mil till Jönköping. Vi är enda kyrkan i byn.

Vår församling har drygt 60 medlemmar. Vi bedriver scoutverksamhet, tonårsarbete och söndagsskola. Vi har gudstjänster cirka tre gånger i månaden och varannan vecka samlas en bönegrupp. På onsdagarna har vi stick- och virkcafé under terminerna och förmiddagsfika året runt. En gång i månaden anordnar vi Träffpunkt Furusjö (dagledigsamling) i samverkan med Svenska Kyrkan. Vi har samverkan med kyrkorna i Habo tätort och samverkar med samhällsföreningen i byn.

Vi behöver en medarbetare. Vi har inte bestämt typen av tjänst men kan tänka oss ungdomsledare, ungdomspastor/pastor eller dylikt. Hittills har vi haft en pastor på halvtid.
Är du intresserad? Vi ser gärna att du skickar en skriftlig intresseanmälan till svenshult1@gmail.com. Berätta om dej själv och hur du tänker att du skulle vilja utforma din tjänst hos oss.
Vi väntar med spänning på att få höra från dej!


Vill du ha mer information kontakta då vår ordförande Lars Dahlqvist, 070-913 60 68 eller svenshult1@gmail.com.
Läs gärna mer om vår församling här