VÄRLDEN BEHÖVER FLER SKOLBARN

Tänk dig en värld utan fattigdom. En värld där barn får vara barn och inte behöver jobba. Istället får de utbildning och tid för lek och vila. För oss i Sverige är det självklart. Ändå har många miljoner barn i världen aldrig satt sin fot i skolan. Miljoner barn kommer att gå och lägga sig hungriga ikväll och många kommer att gå till ett arbete imorgon, istället för att sätta sig i skolbänken.
Vi tror att vägen ur fattigdom är utbildning och att brist på utbildning gör människor väldigt sårbara, inte minst när de drabbas av katastrofer.
Tillsammans med dig vill vi göra vad vi kan för att ge barn förutsättningar för skolgång.

GE EN GÅVA

BIBELSKOLAN – EN TILLGÅNG FÖR HELA SAMHÄLLET

Vi tror att utbildning är en väg ur fattigdom. Men för att se verklig förändring behövs mer och vem kan bättre förändra människan på djupet än Gud själv. Läs om Sebastiao vars liv förändrades när han tog emot Jesus.

NOVA VIDA HJÄLPER BARN ATT KLARA AV SKOLAN

Amélia är sju år och ett av de barn som får hjälp genom projektet Nova Vida (nytt liv), som SAM stödjer, utanför Pemba i Moçambique. Här får ett 30-tal barn mellan sju och tolv år förutsättningar för skolgång.

I samarbete med systerkyrkor och andra organisationer bedriver och stödjer medlemmarna i SAM ett omfattande arbete, i Sverige och i ett 20-tal andra länder. Pastorer och ledare som får en stabil grund att stå på i sitt församlingsarbete är exempel på vad våra gemensamma satsningar ger.

I kampanjerna Steg för en bättre värld samlar vi in pengar till dessa satsningar. Din gåva går till våra nationella och internationella arbeten, som förändrar livsförutsättningar och sprider evangeliet till människor på många platser.

 

Du kan också ge din gåva via:

  • Bankgiro: 5499-1542

  • Swish: 1235792825

Märk inbetalningen
“STEG”