EN TRO SOM BÄR GENOM LIVET

Det viktigaste vi kan lära våra barn är att de är älskade av Gud, oavsett vad som händer eller hur de mår. Tillsammans med vår ungdomsorganisation SAU vill vi ge barnen det bästa vi vet – en personlig relation med Jesus och en tro som bär genom hela livet. Därför anordnas en rad evenemang under året som exempelvis UV-scoutläger, festivaler, tonårs- och konfirmationsläger, ledarutbildningar och barnkörläger.

Just nu går vår insamling till SAU:s viktiga arbete bland barn och ungdomar.
Ge din gåva direkt till SAU
BG 5499-1542
Swish 1235792825
Märk betalningen ”STEG”

GE EN GÅVA

MED STORT HJÄRTA FÖR FAMILJELÄGREN

I år arrangeras SAU:s familjeläger för 22:a året i rad. Ett 20-tal familjer, från stora delar av södra Sverige, är med och många av dem återkommer år efter år.

ANSVAR OCH GEMENSKAP FORMAR UV-SCOUTER

En kombination av kristen tro, god gemenskap och friluftsliv – så kan UV-scoutkonceptet sammanfattas. Det finns också ett tydligt tänk kring att forma framtida UV-scoutledare och bidra till deras personliga utveckling.

BARNKÖRLÄGER ÄR TOPPEN!

Under ett par dagar i mars samlas drygt 700 barn och ledare till SAU:s barnkörläger. Två intensiva dagar när de får träffa nya vänner, leka, ha andakt och lära sig massor av nya sånger.

SAU bedriver ett omfattande arbete som innefattar ett 25-tal evenemang och ledarutbildningar varje år. Barnkörläger är ett av SAU:s koncept, genom vilket evangeliet når hundratals deltagare

I kampanjerna Steg för en bättre värld samlar vi just ni in pengar till SAU:s satsningar. Din gåva går till ett viktigt arbete som utrustar ledare, bygger en stabil värdegrund och sprider evangeliet till barn och unga på många platser

 

Du kan också ge din gåva via:

  • Bankgiro: 5499-1542

  • Swish: 1235792825

Märk inbetalningen
“STEG”