Image

Vi vill utrusta församlingar

GE EN GÅVA

Vi står inför ett nytt år, en tid som andas nystart och förväntan. Nu sätter vi fokus på församlingen och att hitta vägar till utveckling och fördjupning i tron, bönen, engagemanget, vardagen och gemenskapen.

Pastorn och författaren Bill Hybels sa en gång att församlingen är världens hopp och nog är det så att vårt land behöver kristna församlingar, församlingar som är med och påverkar det samhälle där de finns, känns relevanta för dem som finns både i och utanför gemenskapen. Församlingar som gör skillnad. Kanske är vår uppgift som församling och som kristna mycket större än vad vi förstår.

Som samfund vill vi finnas med och utrusta och förbereda våra församlingar och dig som medlem för den uppgiften. Därför ordnar vi fortutbildningar, samtals- och inspirationsdagar, utbildar och utrustar ledare och tar fram arbetsredskap att använda individuellt och i grupp. Några av satsningarna kan du läsa om nedan.

Oavsett vilka utmaningar vi kommer att ställas inför under året som ligger framför, låt oss göra allt vi kan för att sätta Jesus i centrum och fortsätta låta honom forma oss och fortsätta göra allt vi kan för att visa världen vem han är.

Var med oss i arbetet och i de satsningar som ligger framför.

 

Du kan också ge din gåva via:

  • Bankgiro: 140-0753

  • Swish: 123 138 89 82

Märk inbetalningen
"STEG"