TILLSAMMANS NÅR VI LÄNGRE

Under de senaste åren har vi som samfund haft förmånen att ta emot flera nya församlingar. Det är mycket positivt att nya församlingar kommer in i vår rörelse. Några av dem kommer från en annan kultur än den svenska. Detta berikar oss som samfund och vi får glädjas åt olika uttryckssätt.

En del av SAM:s arbete centralt är att ge stöd till våra församlingar, både de som funnits med sedan länge och de som precis anslutit sig. I arbetet ingår bland annat att anordna pastors- och ledarutbildningar, ge individuellt stöd till våra pastorer och hjälpa nya församlingar in i rörelsen. På olika sätt vill vi stödja församlingarna att utvecklas.

I det här arbetet behövs du! Tillsammans når vi längre.

GE EN GÅVA

ATT FÅ TILLBE PÅ SITT EGET SPRÅK

Hamid brinner för att nå människor med evangelium, det gör han både genom sin roll som fängelsepastor men också genom att dela med sig av sin tro till de många persisktalande som bor i och runt Stockholm.

YOHANNES VILL NÅ ERITREANER I GÖTEBORG

Yohannes lärde känna Jesus när han kom till Sverige som 21-åring. Sedan dess har han brunnit för att ge det han fått vidare till de runt 10 000 eritreaner som finns runt Göteborg.

 

Du kan också ge din gåva via:

  • Bankgiro: 5499-1542

  • Swish: 1235792825

Märk inbetalningen
“STEG”