Tack alla ni som varit med i bön och gåvor i vår insamlingskampanj Kraftsamling!

Nu är det dags att ge stöd till våra bröder och systrar ute i världen.

LÄS MER OM DET HÄR

Vill du fortsatt ge stöd till Gullbrannagården eller Mullsjö Folkhögskola. Se mer information nedan.


123 138 89 82

"KRAFTSAMLING"

140-0753

"KRAFTSAMLING"


Vi behöver hjälpas åt. Just nu upplever vi många tuffa utmaningar inom SAM:s och SAU:s olika verksamheter på grund av coronavirusets följder i samhället. Tillsammans behöver vi i bön och givande ta ett gemensamt ansvar.

Gullbrannagården och Mullsjö folkhögskola har en allvarlig ekonomisk situation och vi behöver agera, som samfund, ungdomsorganisation, församling och enskild – tillsammans i en gemensam kraftsamling.

Ekonomiska konsekvenser

De konkreta följderna av coronavirusets verkningar är mycket drastiska för besöksnäringen i vårt land, vilket gör att många nu brottas med mycket svåra ekonomiska utmaningar. Detta gäller även Gullbrannagården AB och Mullsjö folkhögskola, vilka SAM och SAU är huvudmän för. Båda två är mycket beroende av kurs- och konferensverksamhet och upplever nu stora avbokningar, som kraftigt påverkar likviditeten. Trots solid verksamhet finns risk för att hamna på obestånd.

Platser som gör skillnad

Vi behöver hjälpas åt att i bön och givande stötta Gullbrannagården AB och Mullsjö folkhögskola. Och det är nu vi behöver agera, som samfund, ungdomsorganisation, församling och enskild – tillsammans i en gemensam kraftsamling. För vi vill även i framtiden kunna erbjuda ett kristet alternativ till campingar, kursgårdar och folkhögskolor i vårt land.

Det är nu vi ska agera

Ge ditt bidrag genom SAM via Swish: 123 138 89 82 eller Bankgiro 140-0753.

  • Märk "Kraftsamling Gullbranna", om du vill rikta ditt bidrag dit.
  • Märk "Kraftsamling Mullsjö", om du vill rikta ditt bidrag dit.
  • Märk "Kraftsamling", om du vill rikta ditt bidrag där det gör bäst verkan inom SAM:s och SAU:s verksamhetsområden, d.v.s. där ekonomin påverkas negativt av coronavirusets följder.

Bödagårdens säsong har ännu inte kommit igång och dess styrelse hälsar att bön är den omsorg som bäst behövs i nuläget.

TILLSAMMANS är ett ledord för oss inom SAM/SAU. Låt oss visa att vi tillsammans i en kraftsamling löser detta ”med Guds hjälp och efter bästa förmåga”, som vi säger i UV-scout.

Kontakt

Vid frågor, kontakta gärna:

Ewa och Magnus Bylander, Gullbrannagården, tfn 035-241 21 00

Hans Noreliusson, Mullsjö folkhögskola, tfn 0392-374 00

Kjell Larsson, SAM, tfn 070-950 85 45

Jacob Ämterlind, SAU, tfn 073-600 45 33

Ladda ned

BILD MED SWISHNUMMER >