MÅNADENS INSAMLING

United in mission

GE EN GÅVA

En sårad värld behöver goda nyheter.

Att dagligen mötas av informa­tion som talar om nya bombdåd, skjutningar, krig och naturkatastrofer, gör något med oss människor. Vi förlorar hoppet och tappar förmågan att se framåt. Men som Guds folk har vi ett uppdrag - att fortsätta sprida de goda nyheterna, oavsett vad som händer i vår värld.

Under hösten möttes representanter från flera av Alliansmis­sionens systerkyrkor. Tillsammans tog de del av undervisning, fördjupade relationer, delade ut­maningar och erfarenheter. Oavsett var vi befinner oss i världen har vi ett ömsesidigt beroende av Gud och varandra. Vi tror att Jesus är svaret på många av de problem som världen står inför idag. Som Guds församling kan och ska vi vara en del i att skapa verklig förändring i en värld som på många sätt tycks falla sönder.

Med din gåva vill vi fortsätta stödja våra församlingar runt om i världen. Tillsammans sprider vi de goda nyheterna om en Gud som älskar och vill ha gemenskap med oss.

Strategisk samverkan i södra Afrika

Lars-Åke Winberg arbetar som partner- och verksamhetsutvecklare, med fokus på SAM:s systerkyrkor i södra Afrika. Med sina erfarenheter och sin passion vill han verka för hållbar utveckling och växande relationer mellan SAM och de afrikanska allianskyrkorna.

LÄS ARTIKEL >

Så här använder vi din gåva

I samarbete med systerkyrkor och andra organisationer bedriver och stödjer SAM ett omfattande arbete, i Sverige och i ett 20-tal andra länder.

Att ge stöd till våra systerkyrkor runt om i världen är exempel på vad våra gemensamma satsningar ger.

I våra månadskampanjer samlar vi in pengar till dessa satsningar. Din gåva går till våra nationella och internationella arbeten, som förändrar livsförutsättningar och sprider evangeliet till människor på många platser. Vi använder 90-konto, det innebär att vi följer kraven från och granskas av Svensk Insamlingskontroll. 

GE EN GÅVA

Du kan också ge din gåva via

  • Bankgiro: 900-8590

  • Swish: 900 85 90

Märk inbetalningen "Månadens insamling"

Varmt tack för din gåva!