FÖRSAMLINGARNA ÄR SAM

Som församling i Svenska Alliansmissionen är ni en av drygt 160 delar i ett nätverk, en rörelse där man stöttar varandra och arbetar gemensamma mål….+

 

Du är viktig! Att hitta din plats i ett engagemang gör att du kan blomma ut och komma till din rätt. Oavsett om du längtar efter att väcka opinion för en viss fråga inom våra församlingar, eller om du drömmer om att få arbeta med samhällsutveckling i Tchad, eller något helt annat, är din kallelse viktig. Och ditt engagemang kan göra stor skillnad!

LÄS MER

Församling under utveckling

Här kommer en mycket inspirerande text kring Apollos-processen!
Tänk va långt man kan komma om man börjar arbeta lite strategiskt. Var är vi nu? Var vill vi vara? Hur gör vi för att gå från A till B?

Och så lite mer text, så det blir balans i layouten och knappen hamnar på en bra höjd. Sen är vi nog nöjda 🙂

LÄS MER

Ge för livet

Varje år gör församlingarna inom ett SAM ett fantastiskt arbete, då de samlar in pengar till sociala projekt genom “Ge för livet”. Många människor blir hjälpta på olika sätt av dessa pengar. Man får utbildning, rent vatten, startkapital för eget företag, förebyggande information om hiv och aids, och mycket, mycket mer.

Läs mer

KOMMANDE EVENT

Tillsammans är vi SAU

29 september

En helkväll för tonår och XL, arrangerad av SAU

4 oktober

SAM & SAU: Om möten mellan generationer

8 oktober

För dig som är pastor

Den här sidan måste vi prata lite om. Vem riktar vi oss till och vad är syftet med det? Innehållet vi har diskuterat pekar åt lite olika håll. Är syftet här att rekrytera pastorer? Eller är det ett “VIP-rum” för dom som redan är pastorer inom SAM?

Läs mer
21
september
-
22
september
Missa inte denna roliga hajk för de äldsta UV-scoutpatru
Läs mer
25
september

för pastorer och andra församlingsanställda

Läs mer
29
september