REDOVISNING OCH LÖNEHANTERING

Vi erbjuder effektiva löne- och redovisningstjänster för er församling. De kunskaper och resurser som finns hos vår personal kan bespara er tid och energi, och ni kan känna er trygga med att allting utförs enligt senaste regelverk.

Välkommen att kontakta oss så pratar vi mer om hur vi kan tillgodose era behov, och ni får prisförslag på våra tjänster.

REDOVISNING

  • leverantörsreskontra – digital fakturahantering
  • bokföring
  • kundreskontra
  • årsbokslut – deklaration

Att redovisa och bokföra på rätt sätt är ett tidskrävande jobb. Fakturahanteringen är för många den tyngsta delen. Ofta måste fakturorna betalas på kort tid och man behöver ständigt finnas på plats för att bevaka. Vi har system för att ta emot leverantörsfakturor och sköta betalningar, en kostnadseffektiv tjänst för er församling. Ni godkänner fakturorna enkelt via internet, kanske från hängmattan vid sommarstugan.

Vi kan även sköta den löpande bokföringen gällande inbetalningar, kvitton och kollekter. Månadsvis tillhandahåller vi resultat- och balansrapporter till er. Ni kan själva välja om ni vill använda hela tjänsten Redovisning, eller om det bara är vissa delar som är intressanta för er.

LÖNER

  • lönehantering, inklusive reseräkningar och arvoden
  • individuell arbetsgivardeklaration
  • redovisning till Collectum, Fora och Arbetsgivaralliansen

Många tycker det är krångligt att hantera löner och arvoden i församlingen. Det finns ett flertal regler och avtal som ständigt förändras, vilket gör att man hela tiden måste hålla sig uppdaterad med vad som gäller. Det är viktigt att allting blir rätt, så att inte era anställda drabbas nu eller i framtiden. Vi har kunskap, kompetens och rutiner som ni kan ha stor hjälp av. I tjänsten Löner gör vi jobbet åt er.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade eller har frågor gällande våra tjänster.

Marita Karlsson

Ekonomichef

073-507 69 11