Image

MISSION - MOTION - MILJÖ

TACK till alla cyklister och sponsorer som har genomfört årets "Cykla med SAM". Just nu summeras alla kilometer och utlovade sponsorgåvor och de redovisas inom kort här på webben.

Har du ännu inte rapporterat dina cyklade kilometer kan du fortfarande göra det. Du som har utlovat en sponsorsumma kan nu betala in den.

Pengarna som samlas in kommer att användas i SAM:s världsvida arbete; utbildning, hälsovård, entreprenörskap, integration, samhällsutveckling, bibelöversättning, församlingsplantering och mycket mer. Tillsammans är vi med och förändrar, här hemma och utöver vår värld.

SPONSORGÅVOR

SWISH: 123 138 89 82
BG: 140-0753
Märk inbetalningen "Cykla"
BETALA MED BANKKORT PÅ WEBBEN
Image

ÅRETS UTMANARE

För att skapa lite extra spänning har vi även i år ett antal utmanare: Ulf Häggqvist, missionsledare, Martin Ström, internationell missionsledare, Lars-Gunnar Jonsson, nationell missionsledare och Stefan Elg, SAM:s styrelseordförande.

Om du inte cyklar själv eller känner någon deltagare får du gärna vara med och sponsra en eller flera i detta gäng. Deras insamlade medel kommer att rapporteras parallellt med övriga cyklisters.

Image

FÖRETAGSKAMPEN - friskvård med mervärde

I höst har ert företag möjlighet att delta i Svenska Alliansmissionens insamlingskampanj Cykla med SAM - Företagskampen. Utmana era anställda att ta cykeln till jobbet, ett motionspass på kvällen eller varför inte en längre cykelutflykt på helgen. Det blir vinst för både kroppen och miljön. För varje kilometer de cyklar sponsrar ditt företag SAM:s världsvida arbete med någon eller några kronor.

Vi kommer att redovisa företagets resultat på vår webb och i sociala medier.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Marita Good

Kommunikatör inriktning insamling

072-304 67 27

Cykla med SAM - anmälan

Anmäl dig här för att vara med i cykelkampanjen. Värva sedan sponsorer som är villiga att ge en summa för varje kilometer du cyklar. När kampanjen är igång kan du enkelt rapportera hur mycket du cyklat och samlat in här på webben. Var noga med att fylla i rätt e-postadress eftersom det är via den vi skickar ut vidare information.